school
nieuws

Mooi zo'n time-lapse. @neleiden wordt een prachtig project! http://t.co/fa67AtJiJd

Van dit project hebben we allemaal veel geleerd. Prachtig dat het er nu echt ligt! https://t.co/0JQXIWwTib

Kijk allemaal naar ons mooie project in Leiden. Dat geeft Nieuwe Energie! http://t.co/rmDE9csKwP

na een korte maar verdiende zomerstop gaan onze monteurs komende week weer aan de slag. de orderboeken zitten vol!

Hoe werkt het?


Vaste energieprijs, plaatsen, leveren


Rooftop Energy installeert een zonnecentrale op uw dak. Gedurende een periode van 10 jaar saldeert u de productie van de zonne-panelen tegen uw eigen elektriciteitsnota. Dit betekent dat de elektriciteit uit het zonnepaneel wordt weggestreept tegen uw eigen verbruik. Voor het restant van uw verbruik kunt u bij uw eigen leverancier blijven. U betaalt maandelijkse termijnen die concurreren met uw huidige energierekening. Bovendien ligt onze prijs voor 10 jaar vast. Omdat men verwacht dat de prijzen van elektriciteit de komende jaren zullen stijgen bent u met Rooftop Energy in alle opzichten beter af.

 

De voordelen op een rij:

 • Geen investering
 • Vaste elektriciteitsprijs
 • Volledig duurzaam
 • Zichtbaar duurzaam


Met een meter kunt u per dag precies de hoeveelheid opgewekte zonne-energie aflezen.

 

 

Alles voor u geregeld 

 

U kunt in 4 stappen overschakelen op 100% duurzame energie zonder extra investering

 

 • U stuurt een mail of fax met uw jaarafrekening. Aan de hand van uw jaarverbruik in kWh en uw huidige prijs kunnen wij eenvoudig opmaken of zonne-energie van Rooftop Energy in uw situatie interessant is.
 • Wanneer deze zonne-energie interessant is bekijken we de mogelijkheden voor plaatsing van de zonnepanelen op uw dak.
 • Is uw pand geschikt voor plaatsing van de zonnepanelen, dan bieden we u een contract aan met een looptijd van 10 jaar. Hierin staat onder meer dat de elektriciteitskosten vanaf dat moment de komende 10 jaar niet meer verhoogd zullen worden.
 • We maken een afspraak voor plaatsing van de panelen op uw pand. Na plaatsing zal de zon uw belangrijkste leverancier van elektriciteit zijn.

 

Garantie 

 

 • U betaalt de komende jaren niet meer aan stroom dan u nu betaalt
 • U investeert niet in aanschaf of plaatsing van zonnepanelen
 • De plaatsing van de panelen gebeurt onder garantie

 

 

De techniek

 

De techniek van zonne-energie leggen we hieronder graag voor u uit. De kennis van de werking van zonne-energie is niet nodig om te kiezen voor het maandelijkse financiële voordeel dat u kunt hebben met de zonnepanelen van Rooftop Energy.


Zonnepanelen zetten zonnestraling direct om in elektriciteit. Die omzetting heet photovoltaïsche omzetting (PV). Eenvoudig gezegd bestaat een PV (zonne)paneel uit een reeks zonnecellen. Die cellen bestaan uit twee laagjes silicium en een geleidende laag. Onder invloed van zonlicht gaan de siliciumlagen elektronen uitwisselen. Die elektronen worden afgevoerd door de geleidende laag en zo ontstaat een elektrische stroom.


Het vermogen van een zonnepaneel wordt uitgedrukt in Watt-piek (Wp). Het Watt-piekvermogen is de hoeveelheid elektriciteit die het systeem maximaal kan leveren bij volle zonnestraling.  Indien de zon 24 uur per dag en 365 dagen per jaar zou schijnen zou 1 Wp gedurende 8.760 uur leveren en dus 8.760 Wh of bijna 8,8 kWh leveren. In Nederland levert een zonnepaneel van 1 Wp ongeveer 10% daarvan ofwel zo'n 0,9 kWh.

De beste prestaties worden geleverd bij veel zon, een lage temperatuur en een paneel gericht op het zuiden en onder een hoek van ongeveer 36 graden ten opzichte van de zon.

afbeelding video RTE dak (217 x 133)

Rooftop Energy - Zichtbaar 100% duurzame stroom, volledige ontzorging