Rooftop Energy verlengt ISO9001 certificering

23-07-2019Nieuws

Rooftop Energy heeft in juli de verlenging van het ISO 9001 certificaat in ontvangst mogen nemen van EBN Certification B.V. Hiermee laat Rooftop Energy zien dat zij als eerste gecombineerde leverancier, financier en beheerder met dit kwaliteitscertificaat in Nederland vasthoudt aan haar kwaliteitsnormen.

Leendert Florusse, directeur: ”Het behalen en behouden van het ISO 9001 certificaat is allereerst een pluim op het werk van alle medewerkers. Een kwaliteitsstempel houdt alleen stand als iedereen zich hiervan bewust is en er naar handelt. Kwaliteit is voor ons een vereiste om zaken te doen. Onze klanten, leveranciers en financiers verwachten niet anders, en terecht. Aangezien de installaties ons eigendom zijn komt een hoge kwaliteit onze Total Cost of Ownership natuurlijk ook ten goede.”

Voor klanten bevestigt deze certificering dat de organisatie haar richtlijnen effectief heeft geïmplementeerd en dat het managementsysteem ervoor zorgt dat de organisatie voldoet aan alle van toepassing zijnde wettelijke, reglementaire en contractuele verplichtingen. Een veilig gevoel dus.

Rooftop Energy biedt de zakelijke markt sinds 2011 volledige ontzorging voor zonnecentrales. De dienstverlening bestaat uit consultancy, installatie, financiering en asset management. Met circa 175 zonnecentrales is Rooftop Energy een van de grootste onafhankelijke aanbieders van zonnecentrales in Nederland. Rooftop Energy opereert volledig onafhankelijk van leveranciers van installaties of energieproducenten en kan daardoor de beste technologische toepassingen realiseren. In juni heeft NPM Capital een meerderheidsaandeel in Rooftop Energy verworven. Met deze partner kan er sneller inhoud worden gegeven aan de doelstelling om een nadrukkelijkere rol te gaan spelen in de totale verduurzaming van haar klanten.

Met de geavanceerde zonnecentrales van Rooftop Energy wekken bedrijven duurzame stroom op om CO2 emissies terug te dringen. Een groot aantal scholen, zorginstellingen, MKB- en grootbedrijven hebben op deze wijze hun duurzaamheidsambitie al ingevuld.

Share This