Rooftop Energy

Over ons

Sinds 2012.

Over Rooftop Energy

Sinds 2012 ontzorgt Rooftop Energy bedrijven en instellingen door het plaatsen en financieren van zonnecentrales op (bedrijfs)daken groter dan 3.000 m2. Onze drive is om de energietransitie te versnellen. Dit doen wij door alle drempels weg te nemen op praktisch en financieel vlak. Onze langjarige expertise van zonnecentrales staat garant voor technische kwaliteit, terwijl onze lange termijnvisie financieel wordt ondersteund door partners als BNG Bank en het Nationaal Groenfonds.

“Vanuit Rotterdam bedienen wij heel Nederland met een sterk groeiend aantal van 35 specialisten.”

Tevreden klanten

Voor meer dan 200 bedrijven en instellingen hebben wij reeds zonnecentrales gerealiseerd. Ook zij hoefden niet te investeren, maar haalden wel maatschappelijk en financieel rendement. Onder hen bevinden zich organisaties als Akzo Nobel, Continental Bakeries, Nouryon, Bertelsmann, Leen Bakker, Gemeente Den Haag en het MECC Maastricht.

“Het veiligheidsconcept van Rooftop Energy voldeed aan al onze eisen. Daardoor kunnen wij duurzaamheidsdoelen realiseren. Dat maakt Rooftop Energy voor ons een betrouwbare partner voor het plaatsen van kwaliteits zonnecentrales.”

Fred Duivenvoorden
Beheerder infra & Vastgoed AkzoNobel

Klanten

Specialisten

m2

Maak een afspraak

van financiering tot installatie, van techniek tot onderhoud
Direct contactBel mij terug